.

Sök ledigt

Ledigt just nu

Letar du lägenhet, fordonsplats eller trygghetsboende? Kolla in vad som finns ledigt just nu. Hoppas du hittar något som passar dig perfekt.

Undrar du hur det fungerar att söka bostad hos oss?
På denna sida har vi samlat all information du behöver.

Att söka bostad hos oss

Vårt uthyrningssystem är helt internetbaserat där alla lediga bostäder presenteras med faktauppgifter, ritningar och foton. Du registrerar dig, söker själv bland lediga bostäder och gör intresseanmälan via hemsidan.

Uthyrningspolicy

Vi eftersträvar en god relation till sina hyresgäster för att på så sätt bygga upp attraktiva och trygga bostadsområden. Vi tycker att det är viktigt att få en balans i våra områden och lägger därför stor vikt vid att hitta rätt bostad till våra kunder.

Ställ dig i vår bostadskö

För att anmäla intresse på ledig bostad, parkering, garage eller lokal måste du först registrera dig på Mina sidor. Du väljer då ett lösenord eller loggar in dig med Bank-ID.

🍪 Vi använder cookies!

För att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina uppgifter.