.

Mariebergsparken

Kristinapalatset, Victoriaannexet och senast tillkomna Mariapaviljongen är milt sagt stilfulla och pampiga byggnader som återfinns i den natursköna, rofyllda och otroligt vackra Mariebergsparken.

Fastigheterna är byggda under den senare delen av 1800-talet varför bostäderna har tjocka tegelväggar och oerhört generösa takhöjder. Stora spröjsbeprydda fönster samt djupa fönsternischer välkomnar dagsljuset in i rummen och gör samtliga bostäder ljusa och behagliga. De omsorgsfullt ombyggda och modernt inredda bostäderna har alla sin egen planlösning och karaktär. Området ligger vackert placerat i nära anslutning till Vänerns blåa vatten och för den som har tillgång till båt finns det även möjlighet att i mån av plats hyra sin egen båtplats.

Mariebergsparken från ovan.

Fakta

98st bostäder. 1-5 r.o.k. 45-170 m2.

Närhet

Skola, förskola, fritids, pizzera/gatukök, café & restaurang, Kristinehamns konstmuseum, Kristinehamns stadsbondgård, Österviks kapell, Christinehamns ridklubb m.m.

🍪 Vi använder cookies!

För att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina uppgifter.