.

Strand

I utkanten av Kristinehamn hittar man det lugna och vackra området Strand.

Här har vi stora och rymliga bostäder i fina radhuslängor med skog och natur tätt inpå. Bostäderna i markplan har mysiga uteplatser och de på övre plan har härliga balkonger. Radhusen är fördelade på två områden som med sina gröna oaser och många lekplatser är idealiska för barnfamiljer. Här ute hittar man även förskolan Dimman samt Strandskolan med tillhörande fritids för elever upp till årskurs 6. Busshållplats för stadstrafik finns i anslutning till området samt en cykelbana som förbinder området med centrum.

Strand från ovan.

Fakta

148 bostäder fördelat på två områden, Fjädermolnet och Blixten. Tvåvåningshus med egen ingång, balkong eller uteplats. 2,5-5 r.o.k, 67-117 m2. Byggår 1983-1986.

Närhet

Skola, förskola, fritids, café, konstmuseum, pizzeria/gatukök, Kristinehamns konstmuseum, Kristinehamns stadsbondgård, Österviks kapell, Christinehamns ridklubb m.m.

🍪 Vi använder cookies!

För att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina uppgifter.