.

Innerstan

Mitt i stan, på smått idylliska innergårdar, bland gräsytor och blomsterrabatter ligger våra hyresbostäder i det som kallas för Innerstan.

Kullerstenar och gångplattor lägger grunden för en i stort sett bilfri miljö. Efter en kortare promenad på endast några minuter, befinner man sig på Kungsgatan och dess butiksstråk. Väljer man att bo i Innerstan har man nära till all tänkbar service, så som affärer, skola, dagis, vårdcentral och mycket annat.

Innerstan från ovan.

    .
    .

Fakta

Fastigheter i två eller tre våningar, varav en del bostäder har egen ingång (ej trapphus) med uteplats. Balkong till övriga bostäder med några få undantag. Totalt 363 bostäder, 48-124 m2. Byggnadsår 1976-1987.

Närhet

Affärer, livsmedelsbutik, restauranger, grund- och gymnasieskola, förskola, vårdcentral, apotek, banker, resecentrum, kyrka, parker m.m.

🍪 Vi använder cookies!

För att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina uppgifter.