.

Malmen

Fem minuters gångavstånd från centrum hittar man Malmen.

Här har vi ett höghus samt ett flertal trevåningshus som ligger fördelade över ett större område. Stora gräsmattor, buskar och träd återfinns tillsammans med bänkar och lekplatser mellan husen. På ena sidan av området samsas kiosk, gatukök, restaurang, pizzerior, café och en mindre livsmedelsaffär medans man på andra sidan bortom villakvarteren hittar Drevsta industriområde med dess företag och affärer. Drevstaområdet bjuder även på stora gräsytor för lek och rörelse, bl.a finns där en fotbollsplan.

Malmen från ovan

Fakta

Trevåningshus byggda på 1948 renoverade -84, ingen hiss. 273 bostäder i varierande storlekar, 1-4 r.o.k, 28-86 m2. Balkong till alla bostäder förutom till 1 r.o.k. Höghus i 9 våningsplan renoverat -87.

Närhet

Grundskola, förskola, busshållsplatser för stads- och länstrafik, restaurang, konditori/café, frisör, kiosk, livsmedelsbutiker, Ica Maxi m.m.

🍪 Vi använder cookies!

För att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina uppgifter.