.

Om oss

Policy

Kristinehamnsbostäders verksamhet ska genomsyras av äkta engagemang för kunden och det sociala ansvaret ska stå i fokus.Vi uppfyller lagar och andra krav för vår verksamhet och vi arbetar kontinuerligt med riskbedömning och förbättringar i våra processer för att nå uppsatta mål och fortsätta utvecklas. Kvalitetsarbetet, miljöarbetet och arbetsmiljöarbetet ska vara en naturlig del av vår verksamhet när vi bygger, utvecklar, förvaltar och hyr ut bostäder.

Kvalitet

Kvalitet är det som kunden ska uppleva när hen hyr en bostad av oss. I varje möte med kunden ska vi eftersträva kundnöjdhet. Det gör vi genom att ständigt arbeta med bemötande, attityder och värderingar. Vi har en målstyrd verksamhet med ett tydligt ledarskap som kontinuerligt utvecklar oss.

Miljö

Miljö för oss innebär att bidra till en långsiktig hållbar utveckling av vårt samhälle. Därför ska vi arbeta mot minsta möjliga negativa miljöpåverkan med hänsyn till teknik och ekonomi. Detta gör vi genom aktiviteter i vår egen verksamhet och krav på våra underleverantörer. Vi stödjer också våra hyresgäster i miljöarbetet inom områdena energi, vatten och avfall.

Arbetsmiljö

Arbetsmiljön hos oss ska vara god och alla medarbetares hälsa och säkerhet ska vara första prioritet. Arbetsmiljön ska präglas av de grundvärderingar som finns på företaget och de organisatoriska och sociala förhållandena ska motverka ohälsosam arbetsbelastning och vi har nolltolerans för trakasserier och kränkande särbehandling.

🍪 Vi använder cookies!

För att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina uppgifter.