.

Om oss

Kristinehamnsbostäder

Kristinehamnsbostäder är ett kommunalt bolag som skall verka på marknadens villkor. Bolagets verksamhet styrs ytterst av ”Allbolagen”, Aktiebolagslagen och Offentlighetsprincipen. Bolaget bildades 1995 och har sina rötter i de tidigare stiftelserna Bro och Malmen. Bolaget äger och förvaltar idag drygt 1300 bostäder, ett mindre antal lokaler, samt ett småföretagarcentrum. Bolagets anställda svarar för ledning och administration. Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll upphandlas på entreprenad.

.

Kristinehamns kommuns vision är ” Den vänliga och nyskapande skärgårdskommunen” och i den andan är vår vision att vara ”Det goda bostadsbolaget”. Det betyder att vi är professionella men också att vi tänker med hjärtat, att vi eftersträvar kundnöjdhet i varje möte med kunden, att det sociala ansvaret ska stå i fokus och att verksamheten ska genomsyras av ett äkta engagemang för kunden.

Våra värderingar; goda, unika, nytänkande och äkta ligger till grund för allt vi gör och hur vi gör det. Vi har en målstyrd verksamhet där vi sätter konkreta mål för att driva verksamheten framåt inom områdena för fastighetsbestånd, hyresgästinflytande, socialt ansvar, förvaltning och utveckling av bostadsområden samt hållbarhet (social, ekonomisk och ekologisk).

Vi vill fortsätta utvecklas och bli en ännu bättre hyresvärd därför hoppas vi att du som är vår hyresgäst kommer till oss med synpunkter på hur vi kan bli ännu bättre. Besök oss på kontoret, ring, skicka e-mail eller lämna dina synpunkter direkt på hemsidan.

Vi ser fram emot att träffa Dig!

🍪 Vi använder cookies!

För att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina uppgifter.