Marieberg Business Park

I ett av Kristinehamns ytterområden, alldeles intill Vänerns strand, finner man det natursköna Mariebergsområdet med dess pampiga 1800-tals byggnader som ligger utspridda i vacker parkmiljö.

Här ligger Marieberg Business Park som förvaltas av Kristinehamnsbostäder. Vi kan erbjuda moderna kontorslokaler där du kan arbeta i en vacker sekelskiftesmiljö.  Här har du tillgång till reception, konferensrum, kopiering/skrivare/scanning, lunch- och fikarum med kaffeautomat och frukt som ingår i hyran. Utöver detta finns ett antal tillval såsom IT-tjänster och städ.

Marieberg Business Park är fördelat på två byggnader.

CARL PHILIP

Ett nyrenoverat och fräscht kontorscenter där receptionen för de båda byggnaderna ligger. Kontorslokalerna är ljusa och moderna. Här finns ett fullt utrustat konferensrum, lunch- och fikarum med kaffeautomat.

I Carl Philip ligger även Beauty Center. En helt egen sektion har vigts åt friskvård, hälsa och skönhet. Här kan du hyra salong/studio mitt bland andra aktörer inom ditt segment.

KRISTINA

Lokalerna känns stora och luftiga då det är högt i tak och de stora spröjsade fönstren bjuder in dagsljuset på ett tillfredsställande sätt. På den övre våningen hittar man ett välförsett lunch- och fikarum med tillhörande kaffeautomat. På denna våning finns även ett mindre konferensrum.

Bra parkeringsmöjligheter finns då det ligger en stor parkering i direkt anslutning till byggnaderna.

För mer information kontakta: Marie Mattsson

Fakta

Parkområde, konferensrum, kopiator, fiberanslutning, kök och fikarum, parkering, luftiga lokaler samt närliggande café & restaurang.

Närhet

Café, pizzeria/gatukök, Kristinehamns konstmuseum m.m.