.

Trygghetsboende - Gemenskap, trygghet och tillgänglighet

Trygghetsboende är en boendeform för äldre som täcker glappet mellan vanligt boende och äldreboende. Ett alternativ för dig som vill ha större gemenskap och ökad trygghet men samtidigt leva självständigt.


Njut av en engagerad livsstil med aktiviter och sociala funktioner. Vi erbjuder en gemensamhetslokal med härligt utbud av allt från motion, matlagning, handarbete, bokcirkel, måleri och bingokvällar. Som boende bestämmer du själv vad du vill delta i och anordna och möjligheterna är många. Det är du som bor här som är med och formar gemenskapen. Till er hjälp finns vår boendeutvecklare som bidrar med assistans och vägledning med de olika aktiviteterna.

.


Hälsan mår bra av att känna sig delaktig, aktiv och sysselsatt, i en valfri gemenskap. Trygghetsboendet på Sannakajen är till för er där en i familjen har fyllt 65 år. Till skillnad mot ett äldreboende ingår inte mat, service eller omvårdnad. Däremot är bostäderna funktionellt utformade och med en lätt tillgång till de gemensamma lokalerna för hobby, samvaro, måltider och rekreation.

Kontakta gärna vår uthyrningsavdelning för mer information.
Klicka här för att få fram våra kontaktuppgifter.

Välkommen till ditt nya hem med social gemenskap.

🍪 Vi använder cookies!

För att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar dina uppgifter.