Nycklar

Utkvittering av nycklar

När du flyttar in hos Kristinehamnsbostäder så får du kvittera ut nycklarna i receptionen hos oss, på Södra Staketgatan 10 C. Vid utlämningen ska följande uppvisas:

  • hyreskontraktet, påskrivet
  • legitimation
  • uppvisande av kvitto på att hyran är inbetald
  • fullmakt om anhörig kvitterar ut nycklar eller beställer extra nycklar.

Observera också att OM inflyttningsdatumet infaller under en lördag, söndag eller annan allmän helgdag är nästkommande vardag inflyttningsdag, om inget annat är uppgjort.

Du har rätt att tillträda bostaden from kl 12.00 på inflyttningsdagen.

Fullmakt för kvittering av nycklar

Om du låst dig ute
Kristinehamnsbostäder har inga extranycklar till din bostad, vi rekommenderar att du som hyresgäst lämnar en uppsättning nycklar till en nära vän eller släkting så att du kan komma in i din bostad om du låst dig ute.

Om du trots allt har låst dig ute och behöver få hjälp med låsöppning ska du ringa vårt telefonnummer 0550-348 90 talsvar 1. Du måste kunna uppvisa legitimation. En låsöppning kostar 500:-.

Extranycklar
Om du behöver göra extranycklar, så måste du ha en rekvisition för att kunna göra en ny nyckel, rekvisitionen får du i receptionen hos Kristinehamnsbostäder.

Om Din nyckel har gått av, är det viktigt att du kommer in med delarna. För att kunna ge dig en kostnadsfri nyckel behöver vi ha delen med nyckelnummer på. Ta med  delarna till Kristinehamnsbostäder så hjälper vi dig.

När du flyttar
Samtliga nycklar måste lämnas tillbaka den dagen du flyttar – även de kopior som du eventuellt har gjort, samt nycklar till motorvärmare, förråd eller tvättstuga även parkeringskort. Om inte samtliga nycklar lämnas in kan du bli skyldig att betala vad det kostar för Kristinehamnsbostäder att byta lås.

Om du tappat bort en nyckel till din bostad, så krävs att du gör ett cylinderbyte till din bostad. Du tar kontakt med oss, vi gör en beställning på cylinderbytet till vår reparatör, och ni gör upp om en tid som passar för cylinderbytet.

Cylinderbyte Extranycklar
Assa Twin Kristinapalatset fr. 2000 kr Assa Twin Kristinapalatset 250 kr/st
Assa Twin fr. 1 600 kr Assa Twin 250 kr/st
Alfa Flex fr. 800 kr Alfa Flex 250 kr/st
Borttappad tvättkolv 400,00 kr
Nyckel till tvättkolv 100,00 kr
Motorvärmarnycklar 100,00 kr
Hänglås 150,00 kr
Förlorat/Borttappat P-kort 100 kr/st
Låsöppning 500,00 kr
Taggar, entré tvättstuga 125,00 kr
Nyheter

Fysiska visningar

17 september, 2021
Läs nyheten h
För hyresgäster

Nyttig information för dig som bor hos oss idag

Hyresgästportalen h

Kristinehamnsbostäder AB Bostadsapp

Kristinehamnsbostäder AB Bostadsapp