Com Hem och Boxer fråntas tillfälligt rätten att visa Discoverys kanaler

Pressinfo.

Klockan 24.00 den 31 augusti upphör Com hem-koncernens rättigheter att visa Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och övriga kanaler från Discovery Networks, vilket innebär att kanalerna tillfälligt försvinner för Com Hems och Boxers samtliga kunder. Skälet är att avtalen mellan parterna då går ut och att man inte ännu kunnat komma överens om nya avtal.

Precis som flera svenska tv-operatörer tidigare är nu även Com Hem-koncernen i konflikt med Discovery Networks. Det innebär att Com Hem och Boxer från och med fredagen den 1 september inte längre har rättigheterna att inkludera kanalerna i sitt utbud.

Kanalerna som berörs är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discoverykanlaerna, Animal Planet, Eurosport 1 & 2 samt TLC.

De flesta av Com Hems betal-tv-kunder kommer från och med den 1 september att ges tillgång till ett stort antal kanaler utöver de som vanligtvis ingår. Boxers samtliga kunder kommer från samma datum ges tillgång till större delen av de övriga tv-kanalerna som finns i det digitala marknätet.

Vi beklagar att våra kunder drabbas och vi gör allt vi kan för att hitta en lösning snarast.

För mer information, detaljer om tillgängliga kanaler och övriga uppdateringar hänvisar vi till www.comhem.se/discovery och www.boxer.se/discovery

//Fredrik Hallstan, Presschef Com Hem/Boxer

Nyheter

Midsommar

18 juni, 2018
Läs nyheten h
För hyresgäster

Nyttig information för dig som bor hos oss idag

Hyresgästportalen h