Fastighetsförvaltare, Heltid

Om tjänsten

Omfattning
Heltid

Stad
Kristinehamn, Värmlands Län

Om Kristinehamnsbostäder AB (KRIBO)

Kristinehamnsbostäder är ett kommunalt bolag som skall verka på marknadens villkor. Bolagets verksamhet styrs ytterst av ”Allbolagen”, Aktiebolagslagen och Offentlighetsprincipen. Bolaget bildades 1995 och har sina rötter i de tidigare stiftelserna Bro och Malmen. Bolaget äger och förvaltar idag nästan 1400 bostäder, ett mindre antal lokaler, samt ett småföretagarcentrum. Bolagets anställda svarar för ledning, förvaltning och administration. Tillsyn, skötsel och upphandlas på entreprenad.

Vår vision är att vara ”Det goda bostadsbolaget”. Det betyder att vi är professionella men också att vi tänker med hjärtat, att vi eftersträvar kundnöjdhet i varje möte med kunden, att det sociala ansvaret ska stå i fokus och att verksamheten ska genomsyras av ett äkta engagemang för kunden.

Våra värderingar; goda, unika, nytänkande och äkta ligger till grund för allt vi gör och hur vi gör det. Vi har en målstyrd verksamhet där vi sätter konkreta mål för att driva verksamheten framåt inom områdena för fastighetsbestånd, hyresgästinflytande, socialt ansvar, förvaltning och utveckling av bostadsområden samt hållbarhet (social, ekonomisk och ekologisk).

Om AB Kristinehamns Industrifastigheter (AKI)

Bolagets bestånd består i dag av Kroksvik 3:3 som är industrifastighet på ca 41180 kvm. I fastigheten finns ett antal hyresgäster som bedriver olika former av tillverkning. Marieberg 1:22 ca 1000 kvm som är vakant och Marieberg 1:31 som är ett småföretagarcentrum på ca 1400 kvm med ca 20 hyresgäster. Bolaget sköts och drivs av Kristinehamnsbostäders personal.

Om oss

Vi är 15 kollegor som arbetar tillsammans för att nå vårt mål som det goda bostadsbolaget. Vi är övertygade om att vi genom ett äkta engagemang, nytänkande och kanske framförallt godhet, är unika. Vi jobbar aktivt med att utveckla vårt sociala ansvar i samhället och strävar ständigt efter att leda utvecklingen framåt. Vill du vara med på vår resa framåt?

Vad kommer du arbeta med?

Som fastighetsförvaltare ansvarar du för planering, underhåll och anpassningar av våra lokaler och lägenheter inom vårt fastighetsbestånd inom AKI och KRIBO. Du har en kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster/kunder och har en dialog kring deras önskemål och behov av anpassningar. Du ansvarar för resultat, upphandling, kostnadskontroll och uppföljning. Vidare kommer du ansvara för hyresförhandlingar, marknadsföring av lokaler samt underhållsbesiktningar. Rollen som fastighetsförvaltare hos oss är bred och omväxlande med stort fokus på våra hyresgäster och kunder.

Vem kommer trivas i rollen?

Du är certifierad förvaltare eller har en likvärdig YH-utbildning med inriktning mot fastighetsjuridik eller fastighetsekonomi. Du har erfarenhet av liknande befattningar inom fastighetsförvaltning och att ge service och sätta kunden i centrum är en självklarhet. Du är verbal och kommunicerar väl i både tal och skrift. Som person har du ett strukturerat och serviceinriktad arbetssätt och har förmågan att skapa förtroende. Du är flexibel och inte rädd att rycka in där det behövs!

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Kristinehamnsbostäder med OnePartnerGroup Karlstad. Sista ansökningsdag är den 21 november men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 46 00 alt. susanne.johansson@onepartnergroup.se.